Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Resita Pe 3 Zile

Vremea In Resita Pe 3 Zile. Vremea în chișinău pe 10 zile vremea în moldova. Vremea in resita pe ore pe zile. 18.10.2020 · vremea pe 14 zile. « inapoi la meteo pe regiuni. +2.+4 °c, lapoviţă, ceaţă, vânt slab.

Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg. Conditiile meteo in reșița, vremea la reșița azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile si urmatoarele 15 zile sunt furnizate de către accuweather.com. De regulă, la 00:30, 03:30, 06:30, 09:30, 12:30, 15:30. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica index uv : Pentru vremea reșița detaliata verificati vremea pe ore si pe zile.

Meteo Romania Site Ul Administratiei Nationale De Meteorologie
Meteo Romania Site Ul Administratiei Nationale De Meteorologie Source from : http://www.inmh.ro/
Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult. Prognoza meteo pe 7 zile prognoza meteo pe 10 zile meteo pe oră la reşiţa. Stocarea și/sau accesarea informațiilor pe dispozitivul dumneavoastră. Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. Cer insorit, nori razleti temperatura maxima resita:

Stocarea și/sau accesarea informațiilor pe dispozitivul dumneavoastră.

În reşiţa astăzi se aşteaptă +11.+13 °c, predominant fără precipitaţii, vânt tare. Pentru vremea reșița detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. De regulă, la 00:30, 03:30, 06:30, 09:30, 12:30, 15:30. Stocarea și/sau accesarea informațiilor pe dispozitivul dumneavoastră. Vremea in resita, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in resita, romania si in lume prin vremea.com.

Pentru vremea reșița detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Prognoza meteo pe 10 zile resita, jud. Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. Astazi, joi, 24 septembrie 2020 ⇓. Cer insorit, nori razleti temperatura maxima resita:

Gls Resita D35 Resita 2021
Gls Resita D35 Resita 2021 Source from : http://www.findglocal.com/RO/Resita/1625330367728958/GLS-Resita-D35
Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul de anticipare. Alba iulia alexandria arad bacau baia mare botosani braila brasov bucuresti buzau calafat calarasi cimpina cluj napoca constanta craiova deva drobeta turnu severin focsani galati gheorgheni giurgiu iasi oradea petrosani pitesti ploiesti resita rimnicu vilcea satu mare sfantu gheorghe sibiu. Vremea in zona resita vremea pe harta in zona resita. Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru resita.

Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult.

Indicația indexului uv de la 0 la 2 înseamnă pericol scăzut din cauza razelor uv ale soarelui pentru persoana obișnuită. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru resita: Vantul va adia cu o adiere usoara, avand viteza de 5 km/h din directia s, iar presiunea atmosferica va fi de 771 mm hg. Vremea in zona resita vremea pe harta in zona resita. Vremea azi in resita, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in resita.

Mai multe detalii pe mail sau sms, whatsapp. Cookies, identificatori de dispozitiv sau alte informații pot fi stocate sau accesate pe dispozitiv în scopurile indicate mai sus. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica index uv : Vremea in resita pe ore pe zile. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru resita:

Meteo Romania Prognoza 3 Zile
Meteo Romania Prognoza 3 Zile Source from : http://www.meteoromania.ro/vremea/prognoza-meteo/prognoza-3-zile/
Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Indicația indexului uv de la 0 la 2 înseamnă pericol scăzut din cauza razelor uv ale soarelui pentru persoana obișnuită. Vint usor 3.3 m/s umeditate 81% precipitatii: Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. 18.10.2020 · vremea pe 14 zile.

Pentru vremea reșița detaliata verificati vremea pe ore si pe zile.

Vremea în chișinău pe 10 zile vremea în moldova. Mai multe detalii pe mail sau sms, whatsapp. +2.+4 °c, lapoviţă, ceaţă, vânt slab. Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica. Prognoza pe 10 zile resita.

Posting Komentar untuk "Vremea In Resita Pe 3 Zile"