Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cheltuieli De Protocol 2017

Cheltuieli De Protocol 2017

(9) plata indemnizaţiilor prevăzute la alin. Cheltuieli de protocol 78.686 84.200 2.3.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

1) începând cu data de 1 ianuarie 2017, societățile care desfășoară activități de cazare și/sau alimentație publică datorează, în locul impozitului pe profit, un „impozit specific calculat pe Cheltuielile de protocol si cele pentru deplasarile in strainatate sunt exceptate de la diminuarea cu 30% in semestrul ii al anului 2012, potrivit unui act normativ publicat recent in monitorul oficial. În acest capitol vom analiza tratamentul fiscal al cheltuielilor de protocol din punctul de vedere al impozitului pe profit, al impozitului pe veniturile din activități independente și al taxei pe valoarea adăugată.

Ce Cheltuieli Sunt Deductibile Pentru Pfa In 2019 Bugetul Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.bugetul.ro/ce-cheltuieli-sunt-deductibile-pentru-pfa-in-2019/
Prin definitie, cheltuielile de protocol sunt cheltuieli ocazionate de acordarea unor cadouri, tratatii si mese partenerilor de afaceri, efectuate in scopul afacerii. Cheltuieli de protocol, tva deductibilă, tva colectată, depășirea plafonului clasificare jel: E xpertul contabil irina dumitrescu a intocmit o noua analiza, de data aceasta privind regimul fiscal aplicat cheltuielilor de protocol in 2017.

Cheltuieli cu deplasări 402.312 452.480 2.4.

Autofactura si cheltuieli de protocol. Regimul fiscal al cheltuielilor de protocol in 2017. Din punct de vedere fiscal, cheltuielile de protocol sunt deductibile la calculul impozitului pe profit in limita unei cote de 2% aplicata asupra profitului contabil la care se adauga cheltuielile cu impozitul pe profit si cheltuielile de protocol, potrivit art.

In cadrul cheltuielilor de protocol se includ si cheltuielile inregistrate cu taxa pe valoarea adaugata. (8) plata indemnizaţiilor prevăzute la alin. Conform codului fiscal există o serie de cheltuieli deductibile din punct de vedere al impozitului pe profit.

Https Apacanalbucov Ro Sitepad Data Uploads 2021 05 Scan2021 05 11 120331 Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
258/2015 au fost aduse modificari oug 80/2001 in sensul introducerii unui nou aliniat nr.5 la articolul nr. În acest capitol vom analiza tratamentul fiscal al cheltuielilor de protocol din punctul de vedere al impozitului pe profit, al impozitului pe veniturile din activități independente și al taxei pe valoarea adăugată. 50 5 1 3 c1 cheltuieli de protocol, din care:

Acum insa, ca sa indeplineasca aceeasi calitate, ele trebuie consumate doar de catre clientii companiei si.

Intrucat se apropie sarbatorile pascale vom vedea in continuare care este regimul fiscal al cheltuielilor efectuate cu diverse cadouri si tratatii acordate partenerilor de afaceri. (8) plata indemnizaţiilor prevăzute la alin. C cheltuieli de protocol, reclamă şi publicitate (rd.51+rd.53), din care:

Cheltuieli cu servicii bancare si asimilate 31.229 30.000 2.6. Conform prevederilor legale, aceasta este lista completa cu cheltuielile deductibile din veniturile independente, actualizata pentru anul 2019, cat si limita: Potrivit unui document emis de guvernul româniei ca răspuns la adresa primită de la antena 3, aflăm că în perioada mandatului lui emil boc.

Contabilitate Financiar Curs 12 Contabilitatea Rezultatelor Economicofinanciare Prof
vizitati articolul complet aici : https://slidetodoc.com/contabilitate-financiar-curs-12-contabilitatea-rezultatelor-economicofinanciare-prof/
In debitul contului 623 „cheltuieli de protocol, reclama si publicitate se inregistreaza: Limite de deductibilitate ale unor categorii de cheltuieli valabile in 2017: Astfel, intrucat se apropie sarbatorile pascale, precizeaza econ.

Reinvent consulting 3 may 2017 3 may 2017 no comments cheltuieli de protocol, inregistrare protocol, protocl firma, tva deductibil.

Cheltuielile de protocol si cele pentru deplasarile in strainatate sunt exceptate de la diminuarea cu 30% in semestrul ii al anului 2012, potrivit unui act normativ publicat recent in monitorul oficial. Anumite tipuri de cheltuieli sunt prevăzute expres ca fiind deductibile limitat sau nedeductibile la calculul rezultatului fiscal. Cu ocazia unei conferințe de fiscalitate organizate recent de avocatnet.ro, delia cataramă, tax partner, și mihaela ardeleanu, tax consultant în cadrul firmei de consultanță viboal findex au răspuns participanților la câteva.

Posting Komentar untuk "Cheltuieli De Protocol 2017"